Otputovala u Maroko
20

Kolinda Grabar-Kitarović privukla pažnju odjevnom kombinacijom vrijednom više od 5.000 eura

I. S.
Foto: Instagram/kolinda_gk
Foto: Instagram/kolinda_gk
Kolinda Grabar-Kitarović je na društvenim mrežama objavila fotografije snimljene u Maroku te privukla pažnju odjevnom kombinacijom vrijednom više od 5.000 eura.
"Ugodan i plodonosan početak nove godine u predivnom Maroku, 'Kraljevini zalaska sunca', kako na arapskom glasi njegovo ime. Tri tjedna napornog rada, ali i opuštajućih trenutaka u Marrakechu i surovoj ljepoti Atlasa. Hvala dragom prijatelju Khalilu na gostoprimstvu", napisala je. Ona je za ovu priliku odabrala dugu haljinu modne kuće Valentino koja na sniženju košta 4.740 eura. Također je nosila kaiš napravljen od teleće kože čija je cijena 600 eura. U komentarima je dobila mnogo komentara na račun izgleda.

"Nikad ljepša", "Divno je vidjeti vas", "Kako ste samo zgodni", Dama svih dama", neke su od pohvala.

Foto: valentino.com
Foto: valentino.com

Podsjećamo, Kolinda je prošlog mjeseca privukla pažnju nakon neobičnim izdanjem. Naime, čitatelj Večernjeg lista ju je ispred jednog haustora u Zagrebu fotografisao u japankama. Novinari spomenutog medija su je zatim pozvali i zatražili objašnjenje.

"Bila sam na pedikuri. Ne mogu vjerovati da me neko fotografisao. Nisam željela da mi se uništi lak i onda sam izašla u japankama", kazala je kroz smijeh.