Holivudski savjeti
0
Kako mršaju "Očajne kućanice"?
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja starki sto su se pomamile
isto tako bi i ti mogao zadrzat svoju frustraciju za sebe..ako je Nahalemu cejf da svoje misljenje napise nek to i uradi.. a svaka mu cast na komentaru!
ne mogu da odolim a da ne napisem! MA KOGA BOLI KURAC KAKO MRSAJU OVE ANOREKSICNE KUCKE!
Nehalem Koji je tebi djavo...sto ti nije zanimljivo i ne citaj.Ima dosta tema ovde pa nadji nesto i za sebe.Neko se za razliku od tebe voli opustiti uz drugacije teme, pa cak i to da sazna kako mrsaju ocajne kucanice.
Ovo je zaista važna informacija. Noćima ne spavam jer nisam znao kako mršaju ove tuke. Sad već mogu rahat otić\' u krevet. Svaka čast! Toliko je normalnih vijesti, toliko je dobrih stvari koje se mogu objaviti ali ne, ipak je puno važnije da raja zna na koji način mršaju \"Očajne kućanice\". Očajno...
eto bog ih takve dao... sto ne moguuuuuuuuu... uh!