Neobrađene fotografije
0

Iskrena Britney Spears pokazala kako uistinu izgleda

Sarajevo-x.com
Pop zvijezda Britney Spears dozvolila je da u javnosti budu objavljene njene neobrađene fotografije. Spears je odlučila svima pokazati da zapravo nije savršena , kao što nije ni većina slavnih osoba. Ono što ih čini savršenim je samo vrhunska obrada fotografija.
Pjevačica Spears je fotografije načinila za modnu kuću Candie, a na ovaj hrabri potez se odlučila kako bi mladim djevojkama pokazala da ono što često gledaju na TV-u ili u magazinima zapravo nije stvarnost.

Slavne osobe, kao i čitava industrija koja ih okružuje često se nađu na meti udara javnosti zbog fotografija koje u suštini samo škode mladim osobama. Većina tnejdžerki želi izgledati baš poput svojih idola, te su neprestano na dijetama, koriste kojekakve kozmetičke proizvode, šminku i brojne preparate koji u suštini samo narušavaju njihovo zdravlje.

Na neobrađenim fotografijama se može jasno vidjeti da Spears ima suhu kožu, celulit, njena stražnjica je "spuštena" i veća, a i noge su joj deblje. Dok na obrađenoj fotografiji Britney izgleda zaista savršeno.

"No, Britney je ipak ponosna na svoje tijelo", istakao je neimenovani izvor za Daily Mirror.

Inače, slavna pjevačica se nedavno našla u centru skandala nakon što je optužena da je pretukla svog dečka Jasona Trawicka.

"Britney je Jasona udarila ulice pet ili šest puta. Bila je stvarno uzrujana. Izgledala je kao da je na Jasonu istresla sve frustracije koje su se godinama nakupljale", kazao je neimenovani izvor za američke medije.