"Paprena" cifra
46

Hrvatsku pjevačicu zaprepastile cijene markiranih torbica: Ja sam kuću izgradila za te pare

I. B.
Lana je ostala iznenađena onim što vidi (Foto: Instagram)
Lana je ostala iznenađena onim što vidi (Foto: Instagram)
Markirana odjeća i modni dodaci postali su dio trendova koji nam se, unatoč visokim cijenama, stalno "nameću." Hrvatska pjevačica i glumica Lana Klingor sada je prokomentarisala cijenu dizajnerskih torbica, ne sakrivajući svoje iznenađenje onim što vidi.

Lana je bila članica nekad najpopularnije hrvatske grupe Electro Team (ET), koju je prvenstveno proslavila Vanna s pjesmom "Tek je 12 sati".

Sada, bivša pjevačica osvrnula se na paprene cijene dizajnerskih torbica Hermes kakve često možemo vidjeti da nose i djevojke u našem gradu.

U objavi koju je podijelila na Instagramu, Lana nije skrivala koliko je iznenađena koliku je svotu novca potrebno izdvojiti za modni dodatak spomenute marke.

Naime, na fotografiji koju je objavila na svom Instagramu, vidi se kako jedna Hermes torbica košta 98.610 eura (193.542 KM), a druga 109.822 eura (215.547 KM).

(Foto: Instagram)
(Foto: Instagram)

"Je li ovo neka zaje*ancija? Ok, kužim, kolekcionari i to. Ali dajte ljudi, saberite se. Ja sam kuću izgradila za te pare", napisala je Lana na svoju fotografiju, uz koju se vidi i veličina torbice.

Budući da ovakve cijene nisu za svačiji džep, danas postoje i brojne replike dizajnerskih komada, koji također nekad znaju biti skupi. Originalne dizajnerske komade najčešće mogu priuštiti samo oni sa basnoslovnim finansijskim primanjima, stoga nije čudno što se ova Hrvatica iznenadila.

Inače, Lana se osim u pjevanju, jedno vrijeme okušala i u glumi, a gledatelji su je zapamtili i po ulozi u "Našoj maloj klinici". Vrlo je aktivna i na društvenim mrežama, gdje je samo na Instagramu prati više od 130 hiljada ljudi.