#Opetnajljepša
829

Hanin konj ponovo u centru pažnje

E. Sk.
Hana Hadžiavdagić-Tabaković ima novu kolekciju! Riječ je o trećoj kolekciji koju je izbacila jedna od najuspješnijih bh. influenserki i u kojoj je spojila nespojivo.

Boje koje je Hana spojila u novoj kolekciji naišle su na oduševljenje, mada su kako kaže, na početku svi bili skeptični.

Prvu kolekciju Hana je osmislila 31. maja, riječ je o liniji trenerki koje su prigodne za sve prilike i cijelu liniju označila svojom etiketom "#OpetNajljepša". I ovaj put u centru Hanine nove kolekcije je konj, tačnije originalni logo na trenerkama koji je osvojio mnoge.

Novu kolekciju krase brojne dame, među kojima je i Nabilah Harron, Hanina dugogodišnja prijateljica, egzotična make up umjetnica iz Južnoafričke Republike koju je u Zagreb dovela ljubav te Lucija Šarić, kćerka zagrebačkog tajkuna Marijana Šarića.

Hana je još jednom pokazala moć vlastitog utjecaja na društvenim mrežama i potvrdila status marketing stručnjaka.

I ovaj put u trenerke je uloženo mnogo truda, vremena i novca, a vrhunski materijali pomno su birani. Trenerke se mogu isključivo naručiti preko web stranice www.opetnajljepsa.hr. Cijena jedne trenerke iznosi 120 eura, plus poštarina. Trenerke se proizvode u Zagrebu, i šalju se u cijeli svijet.