Moda i ljepota
0

Garnier Invisimineral dezodorans s dvostrukim djelovanjem

Sponzorirani članak
Garnier predstavlja Invisimineral dezodoranse s dvostrukim djelovanjem koji istovremeno njeguju kožu i ne ostavljaju bijele tragove.

Invisimineral je dezodorans s dvostrukim djelovanjem koji zadovoljava brojne potrebe žena, uzrokovane modernim stilom života. Tako Invisimineral ne ostavlja tragove, nije vidljiv na crnoj odjeći i pruža 48-satnu zaštitu od znojenja i njegu.

Tri očekivanja - tri dezodoransa - tri prednosti za njegu kože

48h satna zaštita i koža diše – dermatološki testirano Zašto birati između dezodoransa koji ne ostavlja tragove i onoga koji njeguje kožu?

Sada birajte između nova tri Invisimineral dezodorasa koji sadrže oboje.

Calm – njegujući efekat: Dezodorans s dvostrukim djelovanjem i efikasnošću protiv bijelih tragova te posebnom njegom namijenjenom obrijanoj i depiliranoj koži. Obogaćen alantoinom, aktivnim sastojkom koji sprječava crvenilo i žarenje nakon uklanjanja dlačica. Miris je bogat cvjetnim, praškastim i svježim mirisnim notama.

Max Protect – ultra jaka zaštita: Dezodorans s dvostrukim djelovanjem koji ne ostavlja bijele tragove, a koža ostaje izrazito suha u bilo kojoj situaciji. Obogaćen izrazito apsorbirajućim mineralitom, njegova nevidljiva formula s dvostrukim djelovanjem ostaje učinkovita čak i u ekstremnim uvjetima. Ovaj dezodorans je posebno osmišljen za žene koje se bave sportom. Miris je obogačen sa zeleno-cvjetnim, voćnim i svježim notama obavijenim u mošus.

Cool – cjelodnevni osjećaj svježine: Dezodorans koji ne ostavlja bijele tragove i postojanog je mirisa koji pruža svježinu koja traje cijeli dan. Svježi, stimulirajući miris koji traje cijeli dan sastavljen od zelenih, drvenih i cvjetnih nota.

Mineralit – vrhunski aktivni sastojak

Mineralit posjeduje nevjerojatnu apsorbirajuću snagu, suh je i mekan na dodir te djeluje kao drugi zaštitni sloj.

Duboko u vulkanima, pod utjecajem pritiska i vrućine, vulkanski plinovi stvaraju poseban mikroporozan, izrazito lagan mineral sa strukturom pčelinjeg saća. Kada je izbačen na površinu, hladi se, istovremeno zadržavajući unutrašnju vlagu zaključanu u svojim šupljinama. Garnier je taj kamen, sirovi mineralit, izvadio iz vulkanskih planina. Rezultat je izuzetno lagan kamen koji sadrži prošireni sistem mikroćelija s izuzetnim sposobnostima apsorpcije.

Garnier tehnologija spreja: uljna tehnologija koja čini sastojke anti-perspiranta nevidljivim na odjeći.

Garnier tehnologija roll-ona: tehnologija brzog sušenja, suši dva puta brže, ultra apsorbirajući mineralite.