Modna poslastica
39

Dresscode slavi prvi rođendan uz vrijedne nagrade: Posjetitelje čekaju fenomenalni popusti u BCC-u

Dresscode
Dresscode
U svijetu mode, gdje prolaznost vlada, istinska elegancija se uzdiže iznad svega. Dresscode, sinonim za neprolaznu eleganciju i sofisticiranost, obilježava svoj prvi rođendan u Bingo City Centru u Sarajevu, 21. i 22. oktobra. To je ne samo proslava, već i poziv na pravu modnu ekskluzivnost.

Dresscode je uvijek bio sinonim za vrhunsku eleganciju i sofisticirani dizajn, a posvećenost vrhunskom kvalitetu nikada nije bila jača. Misija je oduvijek bila jasna - omogućiti izražavanje vlastite autentičnosti i stila koji ne poznaju sezonske promjene.

Jesenji outlet dani sada otvaraju vrata neprolaznim klasicima, jer istinska elegancija nikada ne izlazi iz mode.

Dresscode
Dresscode

No, ovo nije samo prilika za shopping. Prilikom kupovine ovog vikenda, Dresscode nagrađuje vjernost kupaca s dodatnih 20% popusta na već sniženu kolekciju. Posebnost je u nagradnoj igri, gdje svakom kupovinom posjetioci ulaze u utrku za izvanrednim nagradama, uključujući personalizirano Dresscode odijelo, ekskluzivni luksuzni set, neprocjenjiv nakit Maar, dan opuštanja u Swissotel Spa centru sa noćenjem i vaučer od 200 KM.

Dresscode
Dresscode

Ovi dani su prilika da se istraže Dresscode trgovine i pronađe inspiracija u nevjerojatnim kreacijama, bez obzira da li se u potrazi za savršenim odijelom za poslovne sastanke, elegantnom večerom ili neformalnim izlascima. Dresscode ima ono što je potrebno za ostvarivanje besprijekornog stila.

Pridružite se povijesti stila s Dresscodeom uz nevjerovatne popuste u Bingo City Centru u Sarajevu.