Moda i ljepota
0

Akcijska ponuda svjetskih brendova Benetton, Sisley, Playlife...

Biti u modnom trendu je sve češće imperativ vremena u kojem živimo. Želimo li biti elegantniji, atraktivniji, provokativniji ili, pak, osjećati se komotnije i ležernije – uvijek smo u potrazi za novom odjećom koja će nam to i omogućiti.

Prateći navike današnjih kupaca i njihove želje, svjetski brandovi Benetton, Sisley, Playlife, George Hogg, Guess i Marlboro Classic donose novu akcijsku ponudu u Trend Houseu.

Naime, svi kupci koji od 12. marta kupe bilo koja dva artikla u jednoj od navedenih prodavnica, ostvaruju mogućnost kupovine trećeg, najjeftinijeg artikla po cijeni od samo 1 KM!

Posjetite prodajne objekte Benetton u Sarajevu i Mostaru, ili Sisley, Playlife, George Hogg, Guess i Marlboro Classic u Sarajevu, pronađite nešto u novim proljetnim kolekcijama za sebe ili svoje najmilije i iskoristite akcijsku ponudu.

Više detalja o aktualnoj ponudi i novim kolekcijama potražite na Facebook stranici Trend Housea ili na promotivnim lecima.

U međuvremenu pogledajte modne novosti - Sisley kampanja za proljeće/ljeto 2104.

Julia Restoin Roitfeld, Clément Chabernaud, Lindsey Wixson i Reuben Ramacher zablistali su u novoj Sisley kampanji za proljeće i ljeto 2014. Kampanju je u New Yorku snimio izvrsni modni fotograf Sebastian Faena. Slavni modeli pozirali su u ambijentu block boja koje su i tema brenda za ovu sezonu. Kampanja je zamišljena kao priča o životima dva slavna para, koji su konstantno pod indiskretnim okom modernih medija koji ih obožavaju ih. Mladi i prekrasni, karizmatični i glamurozni, nalaze se u hedonističkom njujorškom penthouseu s nevjerovatnim pogledom. Oni oslikavaju Sisley svijet: privlačan i neočekivan spoj nježnih osobnosti, seksualnosti i modernosti, te nekonvencionalne hrabrosti. Svijet koji je tu da ga se fotografira, tagga, sharea, tweeta i retweeta, baš poput celebrityja koje volimo i slavimo.