Ima novo ime
41

Nije mu odoljela ni u stvarnom životu: Sarah Jessica Parker udomila slatkog mačića iz serije

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sarah Jessica Parker na Instagramu je otkrila da je udomila mačića kojeg je Carrie Bradshaw imala u drugoj sezoni serije "I tek tako...".

Shoe, kako mu je ime u seriji, u prezadnjoj epizodi druge sezone osvojio je Carrieno srce, a isto tako se i Sarah u stvarnom životu zaljubila u njega.

"Njegovo ime van kamera je Lotus. On i njegova braća su svi dobili botanička imena kada ih je sklonište spasilo kao novorođenčad. Službeno je udomljen u porodici Parker-Broderick u aprilu 2023. Pridružio se Rémyju i Smili koje smo udomili u maju 2022. Ako vam izgleda poznato, to je zato što i jest", napisala je Sarah na Instagramu.

Sklonište je na Instagramu objavilo dodatne detalje o Lotusu.

"Neki kućni ljubimci dobiju zaista uzbudljive udomitelje. Mali Lotus bio je na setu 'I tek tako...' sa Sarom Jessicom Parker na Manhattanu. Jeste li vidjeli njegov presladak debi? I toliko mu se svidjela pozornost da je odlučio ostati u showu", napisali su.

U drugoj sezoni serije Carrie zbog komplicirane veze s Aidanom ne može provoditi vrijeme s njim u svom stanu pa povremeno unajmljuje Chein stan. Jednog dana Carrie u stanu pronađe Che i mačića, a nakon kratkog negodovanja odluči zadržati malenog Shoea jer se uvalio u njezinu kutiju skupih cipela.