Istina o lažima
18

Žene priznale: Ovo su stvari o kojima stalno lažemo u vezama

Klix.ba
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Australski portal Mamamiji napravio je anketu u kojoj je pitao žene o čemu i koliko ustvari lažu u vezama te nisu štedjele riječi. Opisivale su sve, od malih do krupnijih laži.

Lina je otkrila kako joj je dečko kupio skupocjen prsten te kako ga je izgubila i onda kupila identičan, ali dosta jeftiniji, koji je nosila i glumila da je pravi.

Čini se da je većina laži povezana s nakitom te je tako Janette slagala dečka rekavši mu da joj se sviđaju naušnice koje joj je kupio.

"Istog momenta sam znala da ih nikada neću staviti, ali sam se pretvarala da sam veoma uzbuđena i da su prekrasne", rekla je Janette.

Jedna od anketiranih žena otkrila je da cijenu stvari koje kupi uvijek smanji za 20 posto kako se njen partner ne bi ljutio jer troši previše.

Tridesetdevetogodišnja Claire otkrila je da se pretvarala da je pojela ručak koji joj je partner spakovao za posao, a istina je da joj se ručak pokvario, a ona je pojela sendvič iz prodavnice prekoputa.

Još nekoliko žena se nadovezalo na laži u vezi s hranom, a jedna od njih kaže kako često slaže partneru da je jela ostatke iz frižidera, a ustvari naruči nešto iz McDonaldsa.

Lola kaže kako se njene laži vrte oko porodice njenog partnera te se prvih osam godina veze trudila svidjeti njegovoj porodici i prijateljima. Pravila se i da se oni njoj sviđaju. Poslije određenog perioda je shvatila da to nema smisla i danas je zadovoljna bez obzira što je smatraju ludom.