Šta su im fantazije?
18

Otkriveno šta žene pretražuju na najpoznatijoj stranici za odrasle

V. T.
Shutterstock.com
Shutterstock.com
Zanimanja žena se, kao i u drugim područjima, znatno razlikuju od muških. Ono što će vas posebno iznenaditi jest broj dama koje zalaze na stranice s pornografskim sadržajem.

Najpopularnija stranica s filmovima za odrasle, PornHub, na kraju svake godine objavljuje koliko je posjeta imala i što se najviše pretraživalo tokom 365 dana.

U 2019. godini zabilježene su čak 42 milijarde posjeta, što znači da svake minute na ovoj stranici boravi preko 80.000 ljudi, piše MensHealth.

Najtraženiji filmovi za odrasle bili su oni amaterski, a drugi prema pretrazi su, vjerovali ili ne, vanzemaljci. Na trećem je mjestu "POV" (tačka gledišta), to jest filmovi u kojima djeluje kao da ste vi na mjestu jednog od glumaca jer gledate sve iz njegove perspektive.

Ipak, žene su pretraživale malo drugačije pojmove. One čine čak 32% gledatelja PornHub sadržaja, što je povećanje za tri posto u odnosu na prošlu godinu.

Prema pojmovima koje su one upisivale u pretragu ove stranice, ispostavlja se da žene manje vole snimke s penetracijom nego muškarci.

Žene najradije gledaju snimke s oralnim seksom, one u kojima su muškarci sami i one gdje se žena zadovoljava prstima, sama ili uz pomoć partnera.

Odmah zatim na listi su se našli sljedeći pojmovi: poznati muškarci koji imaju seks sa ženama, zatim lezbijke, pa "škarice", mišićavi muškarci, romantični pornići, biseksualni muškarci, dvostruka penetracija, trojka i grupnjak.