Probudila nostalgiju
158

Na fotografiji stana iz 80-ih mnogi uočili isti detalj: Ispočetka mi čudno nešto...

D. J.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na popularnoj Facebook stranici "Nostalgija" koja ima preko 300 hiljada pratitelja objavljena je fotografija stereotipnog stana iz '80-ih godina.

Smeđi masivni namještaj i stari televizor dominiraju fotografijom koja je u mnogima probudila nostalgiju.

"E to su bila vremena sedamdeset i neke, kada su stare susjede dolazile kod moje bake da bi uvečer gledale dnevnik i neku seriju na takvom crno-bijelom televizoru. Bila su to neka posebna vremena", " Ostavite na stranu kako su izgledali stanovi. Pogledajte kako su izgledale obitelji, znalo se tko je tko u obitelji. A ovo danas, sačuvaj Bože", "Bilo je to lijepo vrijeme, a što fali tim stanovima? U njima je bilo puno ljubavi i topline. Susjed je uvijek bio dobrodošao na druženja. A tko se danas druži? Samo trka za novcem", nizali su se komentari, a mnogi su uočili isti detalj.

"Prelijepa slika, ispočetka mi čudno nešto, djeca sjede bez mobitela u rukama, a bogami i roditelji. I onda klik. ...pa da, to su stara dobra vremena, stvarno super obitelj na okupu", "Tom stanu ne fali ništa. Vidite koliko ljubavi ima, djeca sjede roditeljima u krilu, to je bilo najvažnije Ne kao sad kad svatko sjedi za sebe i samo u mobitel gleda. Nema nitko vremena za pričanje. To je tužno i žalosno", pisali su pratitelji stranice ispod fotografije koja je pokupila preko četiri hiljade lajkova.