Kuća i ured
139

Mjesec ludih cijena u Sinkru

Ako ne znate gdje da kupite namještaj maloprodajni salon Sinkra u Hrasnici, koji se nalazi na adresi Put Famosa 38, je rješenje za sve vaše probleme.

Posljednja primaljiva ponuda naše tvornice namještaja učinit će vam hladnu zimu mnogo toplijom. Naime, u Sinkru smo se odlučili na mjesec ludih cijena u svom maloprodajnom salonu. Da u Sinkru imamo najbolje cijene potvrđuje i posljednja akcija lidera u proizvodnji namještaja u BiH. Naime, u narednom periodu pripremili smo šok cijene za pojedine proizvode i svoje porodice možete iznenaditi novim ugaonim garniturama, sofama ili ležajevima iz Sinkra.

Tako ugaonu garnituru Tanja (dimenzije: dužina 198 cm, širina 150 cm, dubina 72 cm, ležaj za spavanje 120x198 cm), možete kupiti za nevjerovatnih 199 KM. Ona je dostupna u nekoliko boja i sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ništa menje primaljiva nije ni ugaona garnitura Glorija (dimenzije: dužina 230 cm, širina 150 cm, dubina 85 cm, ležaj za spavanje 130x195 cm), koja može biti vaša za samo 399 KM.

Jeste li mogli zamisliti da ležaj i to vrhunske kvalitete možete kupiti za samo 179 KM? U Sinkru snovi postaju stvarnost. Za 179 KM u našem maloprodajnom salonu možete kupiti neki od modela Tiko (dimenzije: dužina 198 cm, dubina 85 cm, visina 90 cm, ležaj za spavanje 122 x 198 cm).

Vašoj pažnji preporučujemo i sofu ležaj Toni, koji košta samo 249 KM. Više detalja možete pogledati na našem Facebook pageu i na Sinkro.com.

Jednostavno, ponovo smo potvrdili naš slogan: Ne kupujte namještaj dok ne vidite naš!