Kuća i ured
0

Korisni savjeti za uređenje kuhinje

Sponzorirani članak
Organizirajte svoju kuhinju prema različitim ulogama kuhinje: priprema hrane, konzumiranje, čišćenje kuhinje i skladištenje namirnica. Ne zaboravite isplanirati kutak za ispijanje kave ili čišćenje povrća. Dobro uređena kuhinja vodi brigu o svim nabrojanim elementima.

Uredite kuhinju tako da bude zabavna vašim gostima dok čekaju da pripremite jelo. Lijepi zidni sat ima dekorativnu, ali i funkcionalnu ulogu. Pokušajte urediti svoju kuhinju tako da vašim gostima budi pozitivne emocije prema hrani. Ako pravite potpuno novu kuhinju i imate tu mogućnost, svakako ugradite prozore. Oni će naglasiti unutrašnjost kuhinje prirodnim svjetlom. Radne površine od prirodnog kamena reflektiraju manje svjetla od keramičkih pločica, ali imaju prirodniji izgled i uvijek će biti in.

Stolica "Rudi"

U ovom izdanju predstavljamo vam stolicu "Rudi", u bojama koje vi izaberete, jednostavne forme i ergonomskog dizajna. "Rudi" se savršeno uklapa u moderan ambijent, a uz veliki izbor boja savršen je za trpezarije koje su sastavni dio dnevnih boravaka. Anatomsko sjedalo, punjeno čvrstom spužvom i s visoko postavljenim naslonom pruža čvrst oslonac i u isto vrijeme rasterećuju ostatak tijela. "Rudi" spada u najkvalitetnije, najprodavanije, ali ujedno i najkopiranije stolice. Predstavlja odličan izbor čija trajnost, kvalitet i elegancija svrstavaju ovaj model u vrh Top meblo ponude.

Stolica košta nevjerovatnih 69 KM.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 19.45 sati, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas petkom na radiju M i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo vas očekuju i nagrade.