Kuća i ured
147

Promo / Firma Ećo Company predstavlja koncept "Opremanje enterijera na daljinu"

Sarajevska firma Ećo Company je prva u regiji koja je u svoj projektni portfolio uvrstila uslugu “Distance interior furnishing”.

Firma Ećo Company od svog osnivanja kontinuirano radi na razvoju i unapređenju proizvodnog i uslužnog portfolia. Posljednji u nizu noviteta odnosi se na koncept "Distance interior furnishing" ili "Opremanje enterijera na daljinu", u okviru kojeg svojim klijentima nudi uslugu opremanja kompletnog enterijera, vodeći računa o njihovim potrebama i željama, kako bi kreirali optimalno rješenje za uređenje enterijera.

Svim klijentima koji se suočavaju sa nedostatkom vremena ili zbog udaljenosti nisu u mogućnosti lično posjetiti izložbeno prodajni salon namještaja Inside u Sarajevu, kompanija na raspolaganje stavlja arhitekte/dizajnere enterijera, sa kojima putem savremenih sredstava komunikacije, uz profesionalan pristup i komunikaciju i fleksibilnost u radu, definišu plan izvedbe projekta opremanja enterijera po sistemu "ključ u ruke".

Ovo je sistem rada kompanije koji uspješno funkcioniše nekoliko godina unazad i smatraju da je sada pravo vrijeme da ga uobliče u koncept "Distance interior furnishing", te prezentuju svim potencijalnim klijentima, kako bi pojednostavili njihov put do savršenog doma.

Ećo Company je u posljednje tri godine uspješno realizovao preko 70 ovakvih projekata na području Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Austrije, Njemačke, Švicarske, Luksemburga, Katara i UAE, uz apsolutno zadovoljstvo klijenata, a za ubuduće najavljuju dodatni razvoj i unapređenje koncepta. Ovime je kompanija napravila iskorak prema svojim klijentima, fokusirajući se dodatno na sve sofiticiranije zahtjeve klijenata i tržišta.

Bez obzira da li dolaze iz inostranstva ili iz Bosne i Hercegovine, klijentima se nudi mogućnost da bez mnogo utrošenog vremena, truda i sredstava, uz stručnu podršku kompetentnih arhitekata, pronađu optimalno rješenje za uređenje enterijera koje nastaje u kontekstu njihovih potreba, navika i preferencija.

Jedna od prednosti koncepta je i da klijenti na jednom mjestu mogu dobiti kompletnu uslugu koja se bazira na izradi 2D i 3D idejnih projektnih rješenja, te se kroz vizualizaciju vrši prikaz budućeg enterijera. Po odobrenju projekta od strane klijenta, slijedi proizvodnja namještaja u Inside fabrici namještaja, koji se isporučuje klijentu zajedno sa pratećom opremom potrebnom za moderan i funkcionalan dom, prilagođen klijentovim potrebama.

Svi koji su zainteresovani za ovakvu uslugu mogu se obratiti sa zahtjevom na [email protected] ili putem telefona na 033 766 800.