Kuća i ured
5

Delimano & Bingo: Za poseban i ukusan obrok!

Delimano je u Bosni i Hercegovini već odavno neizostavni dio svake kuhinje. Od kašike, tave, tepsije, miksera pa do ekspres lonca. Svi imaju ponešto od Delimana i kuhaju primamljiva jela kao profesionalci. A kako uhvatiti jedinstvenu priliku i kupiti kvalitetne Delimano proizvode za kuhinju po cijenama nižim i do 60 posto? Jednostavno! Redovno kupujte u Bingo maloprodajnim objektima i sakupljajte naljepnice!

Delimano posuđe za zdravo i ukusno kuhanje

Svakako da je u Bosni i Hercegovini Delimano najprepoznatljiviji po keramičkom posuđu i jedinstvenom premazu - Ceramica. Ceramica je keramički premaz zahvaljujući kojem Delimano posuđe se brže zagrijava, toplota se unutar posude ravnomjerno raspoređuje, bolje održava temperaturu što omogućava da se hrana priprema na nižim temperaturama i sa vrlo malo ili nimalo ulja. Keramiku koja se koristi u proizvodnji Delimano posuđa, proizvodi renomirana njemačka kompanija Weilburger Coatings, a posuđe je dizajnirano i proizvedeno u Italiji.

Pored keramičkog posuđa i jedinstvenog keramičkog premaza, Delimano koristi i najbolji nehrđajući čelik u izradi linije ekspres lonaca, šerpi, noževa te pribora za jelo i serviranje. Upravo cilj Delimana je eko stil života koji donosi svijest o organskom kuhanju u Vaš dom. Zato je Delimano posuđe napravljeno u cilju očuvanja okoliša i od materijala koji se mogu reciklirati. Sa Delimano posuđem svako može odlično kuhati!

Delimano & Bingo nagrađuju Vašu vjernost!

Slušajući želje svojih kupaca Delimano i Bingo pripremili su odličan program lojalnosti za Bingove najvjernije kupce. U narednom periodu Vaša kupovina u Bingo maloprodajnim objektima će biti nagrađena naljepnicama koje će Vam omogućiti da kupite:

  • Delimano Tempo PIU ekspres lonac od 5,5L za samo 99,90KM (sa nevjerovatnih 55% popusta) i

  • ekskluzivni asortiman Delimano Astoria pribora za jelo sa popustima do fantastičnih 60%.

Sakupiti naljepnice je vrlo jednostavno! Od 01.11.2014.godine pa do 15.02.2015.godine za svakih 10 KM koje potrošite u Bingo objektima dobit ćete jednu naljepnicu. Sakupljajte naljepnice i lijepite ih u kataloge. Sa određenim brojem naljepnica stječete pravo da kupite kvalitetne Delimano proizvode za kuhinju po cijenama nižim i do 60 posto.

Upravo sa Delimano Astoria priborom za jelo donijet ćete eleganciju i profinjenost na svoj trpezarijski stol. Delimano Astoria linija pribora za jelo obuhvata različite proizvode za sve vrste obroka, od seta za ručavanje do pribora za kolače, špagete, dječijeg seta za ručavanje, te seta za salatu i seta kutljača.

Također u Astoria liniji možete pronaći i setove kašika za limunadu, viljuškica za kolače te hvataljku za špagete, a svi su rađeni od visoko kvalitetnog 18/10 nehrđajućeg čelika. Moderan, ali elegantan dizajn svakoga komada Delimano Astoria pribora za jelo čini ovaj pribor idealnim za svaku kuhinju i trpezarijski stol, bilo da se koristi svakodnevno za ručkom ili u posebnim prilikama. Osim svog stiliziranog sjajnog izgleda, Delimano Astoria liniju pribora za jelo odlikuju i praktične funkcije: perivost u mašini za suđe, te udobnost prilikom dodira.

Najbolja ponuda u programu lojalnosti Delimano&Bingo je Delimano Tempo PIU ekspres lonac koji možete kupiti za 99,90KM ako sakupite 15 naljepnica. Delimano Tempo PIU ekspres lonac od 5,5L je sistem za kuhanje uz koji ćete pripremiti brže i zdravije obrok svaki dan. Ovo je nova generacija ekspres lonca sa jedinstvenim sistemom otvaranja i zatvaranja samo jednim pritiskom. Izuzetno je siguran i jednostavan te čini kuhanje u ekspres loncu dječijom igrom.

Delimano Tempo PIU ekspres lonac sada možete da otvorite i zatvorite samo sa jednom rukom pritiskom na dugme koje je integrisano u sam poklopac lonca. Delimano Tempo PIU ekspres lonac je izrađen od visoko kvalitetnog 18/10 nehrđajućeg čelika, te je otporan na vodu, paru, vlažnost, organske i anorganske kiseline iz namirnica. Ovaj odličan ekspres lonac ima garanciju od 10 godina.