Oduševila pratitelje
1

Dejana Rosuljaš pokazala dio svog novog, luksuzno uređenog doma: Ne mogu dočekati useljenje

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bosanskohercegovačka voditeljica Dejana Rosuljaš već godinama živi na relaciji Beograd-Sarajevo, a sada je pokazala kako će urediti svoj novi stan u Sarajevu.

Dejana ne krije koliko je oduševljenja idejom za svoj novi dom.

"Odlučila sam vam pokazati kako će izgledati jedan dio mog novog stana. Ja ne mogu dočekati useljenje u ovu ljepotu. Šta vi kažete", upitala je svoje pratitelje ispod niza fotografija.

"Apsolutno savršeno, svaki detalj mi se sviđa, kao iz snova", "Svaki ovaj kutak mi je savršen", "Pa ovo je stvoreno za uživanje", Kao iz časopisa! Baš odiše luksuzom, čistoćom i elegancijom", nizali su se komentari ispod objave.

Dejana se odlučila za crno-bijelu kombinaciju u stanu te je dodala poneki zlatni detalj.

U svojim storyjima je otkrila da u stanu još ima posla, kao i da prostor želi obogatiti jednom velikom, umjetničkom slikom.

Inače, Dejana je od 2005. godine radila na televiziji OBN, gdje je vodila brojne emisije od kojih je najpoznatija bila Dejana Talk Show, koji je vodila od 2010.godine, a krajem prošle godine Dejana je otkrila da prelazi na UNA televiziju.

Voditeljica je u braku sa doktorom ekonomskih nauka Markom Špilerom, no na svom Instagramu ne objavljuje fotografije s mužem.