Mijenjajte prehrambene navike
0

Sarajevo-x.com i Dukat vas nagrađuju paketom SenSia proizvoda

Sarajevo-x.com
Portal Sarajevo-x.com u saradnji sa kompanijom Dukat nagrađuje jednog sretnog čitatelja sa poklon paketom Dukatovih SenSia proizvoda.

Svaki peti stanovnik svijeta danas se bori s problemom otežane i neredovite probave. Nepravilna, neredovita i neuravnotežena prehrana, pomanjkanje fizičke aktivnosti, svakodnevno suočavanje sa stresom, konzumacija pojedinih lijekova - samo su neki od čimbenika koji nepovoljno utječu na našu probavu i zdravlje u cijelosti.

Uz nužnu promjenu prehrambenih navika te jačanje fizičkih aktivnosti, dokazano učinkovita pomoć kod neredovite i otežane probave jest i Dukat SenSia.

Portal Sarajevo-x.com nagradit će jednog sretnog čitatelja paketom SenSia proizvoda, a sve što je potrebno da biste učestvovali u nagradnoj igri jeste da pošaljete vaše ime i prezime, adresu i broj telefona na [email protected], s naznakom za Dukat nagradnu igru.

Dobitnik će biti nasumično izabran i telefonski obaviješten o nagradi. Nagradna igra traje do 2. februara do 15 sati.

Dukat SenSia, funkcionalni je fermentirani mliječni napitak, proizveden od mlijeka najbolje kvalitete i obogaćen probiotičkom kulturom Bifidus Naturalis. Svakodnevna konzumacija Dukat SenSie, uz pravilnu i uravnoteženu prehranu te zdrav način života, pomaže regulaciji probave na prirodan način.

SenSia SNACK lagan je i uravnotežen mliječni obrok, idealan za doručak ili kao lagan i zdrav međuobrok. Hrskavi muesli u poklopcu SenSie snack pripremljen je od mješavine eko žitarica iz organskog uzgoja; zobenih i pšeničnih pahuljica, aromatičnih zapečenih badema, hrskave riže i kukuruza, kokosa i meda.

Osim što ovaj mliječni obrok čini iznimno ukusnim, hrskavi muesli potiče peristaltiku crijeva te u kombinaciji s probiotikom Bifidus Naturalis, učinkovito regulira probavu.

Nadalje, muesli iz poklopca SenSie snack vrijedan je izvor energije te djeluje na produžen osjećaj sitosti.

SenSiu SNACK možete pronaći u praktičnom pakiranju od 190 g, s hrskavim mueslijem i žličicom u poklopcu proizvoda.

Ljubitelje raskošnih i kremastih voćni okusa oduševit će SenSia Cremosa u dvije iznimne varijante; čarobna kombinacija jabuke i keksa ili fini duet šljive i slatkih začina, u raskošnom kremastom jogurtu, istovremeno pružaju slatki užitak i prirodno reguliraju probavu, zahvaljujući probiotičkoj bakteriji Bifidus Naturalis.

Paket Dukatovih SenSia proizvoda osvojila je Rea Vučić.