Evo po čemu je posebna
6

Neno i Zoster napravili "mostarsku pizzu": Jedino tamo vam posluže i ilegalni namaz

D. J.
Neno Svjetlanović, food bloger sa adresom u Sarajevu koji je postao prepoznatljivo ime na bh. gastro sceni ugostio je u svom domu članove grupe Zoster kako bi zajedno napravili "mostarsku pizzu".

Neno je ukratko objasnio recept za tijesto koje su ostavili satak vremena da odmori, a u međuvremenu su skupa zapjevali veliki Zosterov hit "Ko je jamio..."

@nenocooksbalkan Mostar i okolica, jedina regija na Balkanu u kojoj vam ,kada narucite pizzu u restoranu, uz nju obicno posluze ilegalni namaz. 4 PIZZE: 620 g Brašno (550) 380 ml Voda 5 g Instant Kvasac 20 ml Maslinovo Ulje 11 g So 7 g Med Sos: 3 Češnja BIJELI LUK 1 konzerva PARADAJZ PELATA 1 kašičica MASLINOVO ULJE SO #pizza #kuhanje #balkan #hercegovina #mostar ♬ Ko Je Jamio... - Zoster

"Mostar i okolica, jedina regija na Balkanu u kojoj vam, kada naručite pizzu u restoranu, uz nju obično posluže ilegalni namaz", napisao je Neno uz video.

Na kraju, kada je pizza bila pečena, otkrio je da se radi o majonezi koju je stavio na pizzu.

Forntmen Zostera, Mario Knezović, prvi je kušao pizzu i imao je samo jedan komentar: "Još majoneze".

Simpatičan video nasmijao je mnoge Nenine pratitelje i fanove Zostera.

"Prejako", "Top", "Ja sam jedino u Mostaru jela pizzu s majonezom", "U Mostaru nema pizze bez majoneze, tako da ako je kriška pizze 150 cal, u Mostaraca je 300 cal", samo su neki od komentara.

Inače, Neno je do sada u svojoj kuhinji spremao brojne poznate i manje poznate recepte, a posebno su se istaknuli "burek sa sirom", "zidarski sendvič", "kureljača"...