Atraktivna Mostarka
5

Trenerica Isidora Čarapina istaknula bujnu stražnjicu: Tijelo je cjelina, zato morate raditi sve

Klix.ba
Foto: Instagram/isidora_carapina
Foto: Instagram/isidora_carapina
Fitness trenerica Isidora Čarapina je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je istaknula bujnu stražnjicu.
"Koliko puta tjedno radite gornji dio tijela ? Upamtite ovo: Bez jakih leđa nema ni velikog gluteusa. Tijelo je jedna cjelina, zato morate raditi sve", poručila je pratiteljima. Ona je u svijet fitnessa ušla kada je imala 15 godina. Najprije je radila kućne treninge, a s 18 godina je počela ići u teretanu.

"Nakon nekog vremena sam počela sve više čitati o fitnessu, kako o pravilnom izvođenju vježbi, tako i o pravilnoj prehrani. Nakon toga sam počela ići na razne seminare, položila sam i nekoliko certifikata za fitness trenera, ali mogu reći da sam najviše naučila kada sam angažovala trenera da radi sa mnom. Tu sam napravila najbolju transformaciju svog tijela. Naravno, kroz daljnji samostalan rad i učenje sam došla do ovoga gdje sam sada", rekla je ranije za Klix.ba.

Za razliku od većine ljudi koji odluče trenirati, ona nije imala cilj da smrša nego je željela povećati masu. Mnogi su uvjereni kako je zdrava ishrana skuplja, no Isidora kaže da je to samo mit.

"Može se vrlo jeftino i zdravo hraniti, samo ovisi od vašeg odabira namirnica. Evo primjer jednog konkretnog i zdravog obroka: 200 grama fileta, 65 grama riže i malo povrća ili salate. Ukupno cijena izađe 3,50 KM", navela je.