Fitness
30

Promo / Regionalna premijera novih izdanja LesMills grupnih časova u Sarajevu

Avalon Sports & Health Club u Alta Shopping Centru u subotu, 29.septembra bit će domaćin regionalne premijere novog ciklusa LesMills grupnih treninga (LesMills Super Quarterly).

Ovo je prilika za sve zaljubljenike u fitness da isprobaju LesMills grupne treninge koji su osovjili svijet i da vježbaju sa najboljom i najiskusnijom trenerskom ekipom Les Mills iz cijelog regiona.

Ova regionalna premijera u Sarajevu je dogadjaj koji će okupiti sve instruktore LesMills treninga na jednom mjestu, a namijenjena je i kontinuiranoj edukaciji čiji je cilj unaprijeđivanje instruktorskih znanja i vještina. Donosi sjajnu energiju, premijere novih programa, ali i priliku da se povežete sa najboljim LesMills instruktorima u regionu. Na premijeri bit će prezentovano čak 5 različitih LesMills programa, a svi posjetioci moći će da se okušaju i u potpuno novom LesMills Barre treningu!

Pored besplatnih LesMills treninga na taj dan, Avalon fitnes je pripremio i posebnu pogodnost za sve nove članove i postojeće članove u vidu popusta od 30% na standardnu mjesečnu članarinu.

Rezervaciju možete izvršiti pozivom na broj 033 553 300 ili slanjem poruke na Facebook i Instagram page Avalon Sports And Health Club.