lifestyle
0

Elton John se želi oženiti Davidom?

NINA
Elton John i njegov partner David Furnish
Elton John i njegov partner David Furnish
Sir Elton John je prvo izjavio da bi volio okruniti vezu s partnerom Davidom, da bi ubrzo to negirao izjavivši za Daily News da on samo podržava istospolne brakove.

"Potpuno se zalažem za omogućavanje istospolnim partnerima da stupe u brak. Ukoliko se netko želi životno vezati za drugu osobu, ne smije ga se u tome sprječavati, bez obzira o kojem se spolu radi", rekao je za New York Daily News.

"Želio bih stupiti u brak s Davidom, i o tome već neko vrijeme razmišljam, ali još uvijek nam zakon to ne dopušta", izjavio je Elton John za Daily News, a potom drugim medijima opovrgnuo takve navode, naglasivši da ne planira nikakvo vjenčanje nego da samo podržava brak istospolnih brakova, te da jedva čeka dan kada će istospolni brakovi biti pravno priznati u Velikoj Britaniji.

Elton je već bio oženjen, ali ne zadugo. Pred oltar je otišao s Renate Blauel u Australiji 1984., a njihov je brak trajao samo 4 godine.

56-godišnja pop legenda Sir Elton i 40-godišnji Furnish su zajedno već 11 godina, a izvan privatnog života su i poslovni partneri. Na Valentinovo je romantični Elton John, kako bi iskazao svu svoju ljubav prema Kanađaninu Davidu, pustio u zrak iznad Las Vegasa velike balone u obliku ruža.