lifestyle
24

Promo / Dormeo i Centrotrans obilježili Svjetski dan spavanja

Dormeo i Centrotrans su povodom Svjetskog dana spavanja obradovali putnike na liniji Vijećnica - Dobrinja.

I ove godine Dormeo je na neobičan način čestitao Svjetski dan spavanja. Putnike koji koriste usluge prijevoza Centrotrans gradskog autobusa, linija Dobrinja – Vijećnica, Dormeo je obradovao poklonima te im poželio dobro jutro.

Putnici su jutros na sjedištima u autobusu pronašli svoj Dormeo jastuk. Ovaj simpatični gest izmamio je osmijehe na licima putnika, uljepšao im radni dan i jutarnju svakodnevnicu. Dormeo jastuci će postati neizostavni dio njihove spavaće sobe i sigurno će uz Dormeo proizvode imati ugodne i slatke snove.

Ove godine Dormeo je ponosni sponzor Svjetskog dana spavanja koji se obilježava u cijelom svijetu i koji je iniciran od strane Svjetskog saveza medicine sna (WASM) i Odbora za obilježavanje Svjetskog dana spavanja.

"Cilj nam je ukazati na važnost kvaliteta sna i njegovog utjecaja na naše zdravlje i stil života. Vođen inovacijom i brigom o zdravlju, Dormeo ima za cilj da konstantno prati i unaprijeđuje način spavanja. Sama činjenica da preko pet miliona osoba koristi Dormeo proizvode, govori da je Dormeo najbolje rješenje za kvalitetan san", poručili su iz Dormea.

U povodu Svjetskog dana spavanja Dormeo je pripremio još mnogo drugih aktivnosti, iznenađenja te dobrih ponuda za kvalitetan i udoban san.

Više informacija možete pronaći na http://links.dormeo.ba/c/10148023