promo
129

Budite jedinstveni i originalni, odaberite Identity

Identity kolekcija je moderna, nova i odiše odvažnošću, te je must have za sve koji svojim stilom žele potvrditi svoj identitet.

Kao što mu i samo ime govori, Identity brend stremi ka tome da pokaže identitet i jedinstvenost. Naš brend pokreće strast prema kreiranju originalnih i out of box casual majica i dukserica. Nošenjem ovih majica sigurno ćete se izdvojiti iz mase i pokazati svoj unikatni identitet.

Odmicanjem od uniformiranosti i nošenjem ovog brenda poručujete "Da, to sam ja! Posebna i jedinstvena". Identity u svojoj ponudi ima T-Shirts i dukserice za žene, muškarce i djecu.

Identity je brend koji radi sa isključivo vrhunskim materijalima i visokokvalitetnom izradom pojedinačnih odjevnih predmeta, te svaka majica ima posebnu poruku i jedinstven dizajn. Odabiru materijala smo posvetili posebnu pažnju, a sve naše majice i dukserice su napravljene od visokokvalitetnog pamuka.

Nova kolekcija donosi urbane i moderne majice dugih i kratkih rukava, dukserice sa i bez kapuljače za žene, muškarce i djecu. Bez obzira da li ste old school ili totalno u trendu, vjerujemo da ćete pronaći dizajn koji je savršen upravo za vas.

Za više informacija zapratite nas na našem Instagram profilu, a kompletan asortiman Identity brenda možete pronaći na našoj web stranici.