promo
12

BO Vaping: Francuski brend električnih cigareta od sada i na bh. tržištu

BO One Vaping je francuski brend e-cigareta dizajniranih za sve grupe korisnika od početnika, iskusnih "vejpera" aktivnih pušača koji žele prestati s korištenjem duhanskih proizvoda do konzumenata nargila.

E- cigarete su pozicionirane na pumpama Petrol kao i fonTELe prodajnim lokacijama. BO Vaping nudi opuštajuće "vejping" iskustvo uz e-cigarete prefinjenog dizajna, veliki izbor aromatskih punjenja i BO One Vaping starter pakete.

Za upotrebu BO One e-cigareta se koriste unaprijed pripremljena i zatvorena punjenja, koja sadržavaju 1,5 ml tekućine i atomizator. Bo punjenja dolaze u 16 različitih aroma i sadržaja nikotina i mijenjaju se svakih 380 dimova, dok jedno pakovanje cigareta sadrži oko 280 dimova. Potrošaći mogu uživati u ukusima duhana kao I voćnih aroma.

Sa svakom promjenom punjenja, mijenja se i atomizator (atomizer), a to omogućava "vejp" iskustvo koje vremenom ne blijedi. Postoji nekoliko prednosti ovog francuskog brenda od kojih su neke: trajnost baterije, higijensko korištenje, elegantan dizajn, ukus i nikotin po želji, ušteda novca, USB punjenje i mnoge druge pogodnosti.

Korisnici e-cigarete mogu pronaći na pumpama Petrol, fonTELe prodajnim mjestima smještenim u BBI centru, SCC-u, Grand centru i drugim atraktivnim lokacijama.

Za sve zainteresovane konzumente organizujemo promocije u vidu degustacije, informisanja, ali i prodaje BO Vaping e-cigarete sa posebnim pogodnostima i poklonima za sve kupce.

Promocije: 28.1.2022. godine, petak u BBI centru od 10:00 sati i 29.1.2022. godine u SCC-u od 12:00 sati na prodajnom pultu fonTEL.

Za više informacija ili kupovinu posjetite stranicu: bovaping.ba ili kontaktirajte zastupnike brenda putem telefona: +387 33 77 30 10

*E-cigarete ne preporučuju se osobama ispod 18 godina.