promo
404

U Mostaru svečano otvorena benzinska pumpa Eol Petrol

U naselju Zalik na sjevernom izlazu iz Mostara, na adresi Maršala Tita bb, danas je svečano otvorena benzinska pumpa sa pratećim sadržajima Eol Petrol.

Novi objekat ove uspješne domaće kompanije je izgrađen po najsavremenijim standardima i nudi ugodan osjećaj kupovine, a u sklopu istog kupci mogu pronaći benzinsku pumpu sa najkvalitetnijim derivatima Diesel, Diesel+ Liqui Moly, BMB 95, BMB 98 i LPG, trgovinu široke potrošnje, kafe bar ugodnog enterijera sa uvijek svježim pecivima, dječiju igraonicu i punjač za elektična vozila.

Eol Petrol je kompanija čije je strateško opredjeljenje promocija zaštite životne sredine, i s tim u vezi benzinska pumpa je upotpunosti usklađena sa najstrožijim propisima Europske Unije, a pumpa će za rad koristiti obnovljive izvore energije.

Jer nam vjeruju

Predstavnici Eol Petrola ističu iznimnu čast što su realizacijom ovog projekta svoj tim povećali za 12 novih uposlenika, a svojim kupcima obezbijedili potpunu ponudu potrebnu za siguran i lagodan put.

Eol Petrol, kroz projekte društvene odgovornosti, aktivno učestvuje u pomaganju lokalnoj zajednici, što je i ovoga puta bio slučaj kroz donacije sportskim društvima na području Mostara.

Iz društva ističu da kupci ne smiju birati između cijene i kvaliteta, i da su obje stavke u maloprodajnim objektima Eol Petrola obligatorne, što će dugoročnim kvalitetnim pristupom prema klijentima i dokazati.

Prvih 100 kupaca na dan otvorenja će biti nagrađeno sa besplatnim gorivom, a sve ostale kupce koji obave kupovinu iznad 30 KM na kasi čeka mali znak pažnje. Radno vrijeme benzinske pumpe je 0/24.

Loyalty program

Vašu karticu lojalnosti mojEOL možete preuzeti na kasi objekta i sa istom ostvarujete dugoročni rabat 0,05 KM/l za sve vrste naftnih derivata. Također, program lojalnosti nudi mnoge druge pogodnosti pri kupovini u trgovini kao i učešću u nagradnim igrama i zasigurno će opravdati vaše povjerenje, a sve novosti možete pratiti putem društvenih mreža Eol Petrola.