Mlinar se širi
276

Promo / Nova pekara, nova donacija Roditeljskoj kući​

Foto: D. S./Klix.ba
(Foto: D. S./Klix.ba)
Kompanija MD Family d.o.o., nastavlja širenje pekara Mlinar na području Sarajeva, kako bi svojim građanima omogućili dostupnost svojih proizvoda.

Nova pekara, peta u nizu, Nalazi se na adresi Trg solidarnosti 1a, na Alipašinom polju, a kupci će kao i u dosadašnjim poslovnicama, moći uživati u raznolikoj ponudi slanih i slatkih peciva.

"Drago nam je što kupci prepoznaju i imaju pohvale kako za naše proizvode, tako i za uslugu i enterijer naših pekara. Velika nam je čast našim kupcima ponuditi još jednu lokaciju u Sarajevu te na taj način opravdati povjerenje koje nam je ukazano", rekao je Adnan Mujan, suvlasnik kompanije MD Family.

Pored proizvodnje i prodaje svih vrsta pekarskih proizvoda, novootvorena pekara nudi mogućnost predaha u ugodnom ambijentu za koji je zadužen tim iz Cube Design-a d.o.o.

Kao što je to bio slučaj prilikom svakog otvaranja nove poslovnice, tradicija humanitarnog djelovanja je nastavljena i ovom prilikom, a donacija od 2.500 KM i ovaj put je adresirana na Roditeljsku kuću.

"Smatramo da je velika odgovornost na svima nama, pružiti podršku onima kojima je to najpotrebnije, a koja je od nemjerljive važnosti za djecu i njihove roditelje" poručila je Belma Bojičić, marketing menadžer kompanije Mlinar, iz koje su se zahvalili Općini Novi Grad, a posebno Džemaludinu Kahroviću, pomoćniku načelnika Općine za privredu i lokalni ekonomski razvoj, kao i Elmi Mujezinović iz služne kabineta općinskog načelnika.