promo
4

Zvuk i slika: Premium IT brendovi po nikad nižim cijenama

Zamislite novi iPad, Samsung pametni sat ili slušalice, Dell monitor kakav ste oduvijek priželjkivali, vrhunsku Logitech tastatura ili miš po nikad povoljnijim cijenama! Neka kraj godine bude prilika da obradujete sebe i druge posebnim poklonima.

U ZiS-u Black Friday sniženja počinju 26.11. i traju do 28.12.2021. Autorizovana trgovina premium IT proizvodima u BiH pripremila je posebne pogodnosti za odabrane proizvode brendova Apple, Bang & Olufsen, Dell, Logitech i Samsung.

Kupovinom B&O slušalica - zvučnik na poklon

U okviru ove akcije kupci Bang & Olufsen Beoplay H9 slušalica dobijaju na poklon zvučnik Beoplay P2 istog brenda u vrijednosti od 300 KM.

Nova godina uz Samsung pametni sat i slušalice

Neka digitalne kazaljke otkucaju ulazak u novu godinu na vašem novom vjernom saputniku - pametnom satu Samsung Galaxy Watch3 ili Watch4. Ovi premium uređaji s pravom nose epitet satova koji vas najbolje poznaju po mnoštvu funkcija koje prate vaše zdravlje i slušaju vaše tijelo. Da dnevne aktivnosti budu ugodnije, tu su pametne slušalice Buds Live i Buds2 - dizajnerski savršene, izbalansiranog zvuka, neuporedive udobnosti i sa mikrofonima za kristalno jasne razgovore. U ponudi je i niz drugih uređaja iz Samsungove tvornice snova.

Decembar koji se pamti po Appleu

Apple proizvodima teško je odoljeti i zato su to pokloni bez premca. ZiS se pobrinuo da snizi cijene uređaja od iPada preko AirTaga, kao i raznih dodataka za bolju produktivnost.

Dell monitori za sve potrebe

Bez obzira za šta koristite svoj desktop računar, sa Dell monitorima iz ponude ZiS-a znate da će slika biti kristalno čista, a želite li se počastiti impresivnim monitorom, u ponudi su i oni od 27 inča, kao i zakrivljeni koji će oduševiti gejmere.

Osvježite svoju periferiju Logitech kvalitetom

Prepoznatljivi po svom kvalitetu i pouzdanosti, Logitech tastature i miševi sada su sniženi kako bi svi mogli uživati u radu sa ovim preciznim, udobnim i moćnim dodacima za računare.

Novogodišnji giveaway na Facebooku

Iz ZiS-a najavljuju i novogodišnji Facebook giveaway te vas pozivaju da ih pratite i učestvujete u darivanju vrhunskim IT proizvodima.

Akcijske cijene omogućene su od 26. novembra pa do kraja decembra ili do isteka zaliha. Provjerite aktuelne pogodnosti ovdje.