biznis
0

Zavirite u stambeni objekat "Podgaj-Tekija"

Sponzorisani članak
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Stambeno-poslovni objekat Podgaj-Tekija u Sarajevu je završen, a stanovi su useljivi. Objekat je etažiran i uknjižen, a potencijalni kupci imaju mogućnost zaviriti u objekat i pogledati kako izgledaju stanovi putem virtuelne šetnje u 360 stepeni.

Na stranici Benis.ba moguće je pogledati kompletnu zgradu u 360 stepeni. To omogućava detaljan uvid u izgled i mogućnosti ovog stambeno-poslovnog objekta koji se nalazi na lokaciji "Podgaj-Tekija" iznad naselja Skenderija, u blizini centra grada, ali je ipak odvojen od glavne saobraćajnice i buke. Do samog centra grada ne treba vam više od pet minuta pješke.

"Podgaj-Tekija" se nalazi na lokaciji iznad naselja Skenderija, u blizini centra grada, ali je ipak odvojen od glavne saobraćajnice i buke. Do samog centra grada ne treba vam više od pet minuta pješke.

Prostorije u stanovima su prostrane, a zahvaljujući poziciji zgrade stanovi su svijetli i imaju lijep pogled na Sarajevo.

Kupci mogu birati između dvosobnih, trosobnih i četverosobnih stanova koji se nalaze na četiri sprata i potkrovlju, tako da svako može naći prikladan dom za sebe i svoju porodicu.

Objekat posjeduje garaže na tri nivoa koje su povezane liftom s ostatkom zgrade. Samim time, budući stanari ovog objekta neće imati problem gdje parkirati svoj automobil u centru grada.

Svaki od stanova je klimatiziran, te posjeduje posebni brojač za gas, električnu energiju i vodu. Prozori su šestokomorni sa troslojnim staklom i imaju ugradbene roletine. Pod je debljine 21 milimetar od masivnog hrasta. Na svakom stanu nalaze se protuprovalna/protupožarna vrata.

Zainteresovani kupci dobrodošli su da pogledaju i sami se uvjere u kvalitet i poziciju objekta i stanova, a više informacija mogu potražiti na web stranici www.benis.ba.