PROMO
37

Vrijeme je darivanja: Hugo Boss predstavlja korporativne proizvode u ponudi R&S Sarajevo

Vrijeme je darivanja i pravo vrijeme da izaberete savršen poslovni poklon kojim ćete na najbolji mogući način prenijeti vaše dobre želje klijentima i poslovnim partnerima.

Mnogo je metoda za održavanje uspješnih veza sa kupcima i partnerima, ali jedan od najefikasnijih jeste da im pokažete da Vam je stalo su upravo korporativni pokloni. Ne mora postojati određeni povod, ali novogodišnji praznici idealna su prilika da se prisjetite onih s kojima uspješno poslujete, ili onih s kojima želite u budućnosti sarađivati. Kompanija R&S d.o.o. Sarajevo ovlašteni je ekskluzivni zastupnik korporativnih proizvoda svjetskog brenda Hugo Boss za B2B tržište.

Ukoliko još uvijek ne znate šta biste poklonili svojim klijentima, Hugo Boss nudi savršene biznis poklone. Osim osnovnog segmenta poslovanja, Hugo Boss u svoj asortiman uključuje i odlične kolekcije pribora za pisanje, kao i kožnu galanteriju. U ponudi su također i elegantni rokovnici, kao i kvalitetni kišobrani.

Osim toga, kada putujete, vrlo je važno da obezbjedite sebi punu bateriju mobilnog telefona pomoću mini prijenosne stanice za punjenje PowerBank koju vam također u biznis poklonima nudi Hugo Boss. Po želji možete izabrati etui za kartice sa power bankom. Zbog pametnog punjenja, koje prilagođava snagu punjenja i pruža stabilnu električnu struju, vaši uređaji tokom punjenja bit će osigurani. Na digitalnom ekranu uvijek ćete moći da provjerite koliko je baterija prenosiva. Možete ga odložiti u džep ili torbicu.

Ovi luksuzni poslovni pokloni će klijentima i saradnicima iskazati poštovanje, iz razloga što govore o stilu i eleganciji koji se u poslovnom svijetu uvijek cijene. Zahvalite na saradnji na pravi način i poklonite ono što će često i s radošću koristiti.

S oko 14 hiljada zaposlenih širom svijeta, ova njemačka grupacija razvija i prodaje visoko kvalitetne modne dodatke za muškarce i žene. Osnovana 1923. godine, Hugo Boss kompanija je svjetski poznat brend i jedan od lidera na tržištu u premijum i luksuznom segmentu globalnog tržišta. Karakteristike svakog Hugo Boss proizvoda su autentičnost, elegancija i luksuz.

Više informacija o Hugo Boss proizvodima možete saznati pozivom na broj: 033 476 380 ili email: [email protected].