Promo
153

Ventura Travel Agency prvi put organizira odlazak na Međunarodni sajam automobila u Ženevi

Nakon poklona za 8. mart kojim možete obradovati svoje ljepše polovine, vrijeme je da se upustite u svijet rezerviran za oktansku jurnjavu, ispunjenje dječačkih snova i uživanje u prezentaciji najboljih svjetskih proizvođača automobila.

Ženevski sajam automobila važi za najznačajniji događaj u godini za skoro sve proizvođače jer upravo u Ženevi dugoočekivani noviteti iz svih segmenata autoindustrije prvi put ugledaju svjetlost dana.

Pored poznatih imena, na Sajmu se mogu vidjeti i brojni mali proizvođači koji uskoro mogu postati poznati svjetski igrači u automobilizmu. Nama najbliži i najpoznatiji primjer su Rimac automobili koji su predstavljeni upravo na ovom sajmu, a danas su regionalni i svjetski proizvođači električnih automobila i imaoci desetaka patenta koji se koriste u proizvodnji najpoznatijih brendova u automobilizmu.

Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba

Sajam se održava na prostoru od 110.000 kvadratnih metara. Ove godine 200 izlagača će prezentirati preko 900 automobila te 150 potpuno novih modela. Odlučili smo da 90. rođendan Ženevskog sajma proslavimo na licu mjesta i uvjerimo se u veličinu i glamuroznost samog događaja. Pozivamo vas da po još uvijek pristupačnim cijenama rezervirate svoje mjesto i budete dio ovog značajnog događaja u svijetu.

Polazak je 12. marta 2020. godine. Rezervacije i prijave možete izvršiti putem Facebooka, web stranice www.vta.ba ili na mail: [email protected], a sve detalje o programu možete pronaći na: www.ekskurzije.ba, kao i u poslovnicama Ventura Travel agencije u Sarajevu i Travniku.