PROMO
114

Sedam razloga zašto sudjelovati na Sarajevo Marketing Summitu

Mnogo je razloga zašto posjećujemo konferencije i druge događaje, posebno kada je u pitanju organizacija istih u periodu pandemije i "novonormalnih" okolnosti.

Donosimo vam 7 razloga zašto nikako ne smijete propustiti predstojeći 8. Sarajevo Marketing Summit, koji će se održati 6. i 7. oktobra 2021. godina u Convention Centru Hotela Hills u Sarajevu.

1. Internet i online komunikacija nije uvijek savršen izvor informisanja

Networking na prvom mjestu kao razlog okupljanja na jednoj od najvećih regionalnih konferencija marketinške i medijske industrije.

Obogatite svoju mrežu kontakata i družite se sa predstavnicima vodećih marketinških agencija, kao i timovima najpoznatijih kompanija i brendova, te predstavnicima medija.

2. Edukacija i informisanje o najnovijim marketinškim i komunikacijskim trendovima

Vrijeme je da lično i u biznisu doživite transformaciju koja će direktno utjecati na rast i dostizanje postavljenih ciljeva. Upoznajte se sa najnovijim trendovima u marketingu i komunikaciji, saznajte šta su to dobre prakse i najbolje kampanje koje će vam poslužiti kao primjeri, otkrijte šta donose najnovija istraživanja i šta je to #nextlevel u marketingu i biznisu, te saznajte ko su novi dobitnici u izboru Marketing Superstar 2021.

3. Upoznajte 20+ marketinških stručnjaka i govornika

Više od 20 marketinških eksperata iz Adriatic regiona govornici su na 8. Sarajevo Marketing Summitu i podijelit će svoja bogata iskustva i prakse, ali i savjete kako da u narednom periodu usvojene prakse i znanja pretvorite u prednosti u odnosu na konkurenciju.

4. Marketing Super Party - Brown Sugar RnB

Marketari trebaju i vole zabavu, koja je ove godine zakazana nakon prvog dana konferencije, 6. 10. od 20.00 sati. Za odličnu zabavu uz najbolje RnB ritmove i hitove bit će zaduženi Merakoon i DJ Soul.

5. Zanimljivi i dinamični paneli

Budite dijelom programa o kojem svi pričaju. Sudjelujte u interaktivnim panelima u kojima ćemo predstaviti najnovije trendove u saradnji agencija i brendova, medija i influencera.

6. Dva dana edukacije, druženja i zabave bez rizika

Kako bi se svi učesnici konferencije osjećali sigurnije i u potpunosti prepustili druženju, organizatori su se pobrinuli za potpunu kontrolu i Covid-19 VPT provjeru, koja podrazumijeva evidenciju vakcinisanih učesnika, onih koji su prebolovali, ali i osigurali besplatno testiranje, neposredno prije konferencije za sve ostale učesnike.

7. Saznajte koje su aktuelne promocije i kampanje

Više od 20 partnera, sponzora i prijatelja projekta predstavit će na inovativan način svoje aktuelne kampanje i proizvode, kroz zabavne i interaktivne promocije i upotpuniti cjelokupan doživljaj sa Sarajevo Marketing Summita.

Prijave su još uvijek otvorene za sve one koji tragaju i trebaju bar 7 razloga kako da postignu svoj lični, ali i #nextlevel u marketingu i biznisu.

Više na: www.marketing-summit.ba.