Privreda
24

Vlasnik Džambić: Ponosan sam na novi objekat "Binga" u Neumu

NAP
U jedinom bh. primorskom gradu Neumu prije 15 dana otvoren je supermarket "Bingo" sa pažljivo odabranim asortimanom prilagođenim lokalnom stanovništvu, ali i turistima.

Senad Džambić, vlasnik lanca tržnih centara "Bingo", u razgovoru za NAP kaže da je za sada zadovoljan prometom kojeg ostvaruje u Neumu, ali i odnosom vlasti koje su mu pomogle prilikom otvaranja objekta.

"Vjerujte da ni sam ne znam koji je ovo objekat po redu koji otvaramo, ali smo ponosni da se širimo i cilj nam je da ovim jačamo privredu BiH. Zapošljavamo ljude i širenjem jačamo privredu. Nećemo stati na ovome i ponosni smo na ovaj objekat", kazao je Džambić. Piše Patria.

Market je smješten u ulici Put Svetog Ante bb, a kupci uživaju u ugodnom ambijentu i bogatom asortimanu. Ono što je najvažnije i što najviše zanima naše kupce jesu cijene, koje su u našem lancu trgovina jedinstvene.

Nema razlike između cijena u "Bingu" u Neumu i cijena u drugim "Bingo" objektima.

"Stanovnicima Neuma, ali i turistima ćemo pružiti zagarantovano najniže cijene, vikend akcije, cijene dana, kataloške akcije ali i sve ostale pogodnosti koje planiramo raditi u svim 'Bingo' marketima", dodao je Džambić