Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i EESTEC ovo radi godinama, samo ne LC Sarajevo i ne u Sarajevu. ako se po prvi put odrzava u Sarajevu ne znaci da je ukradena AIESEC-ova ili necija ideja. i procitajte malo bolje, tehnicko-tehnoloski fakulteti.
pa ovo AIESEC vec radi godinama pa su ih poceli kopirati posao.ba i ostali. ne kontam :S da su skontali nesto novo i orginalno pa bi rekao ovako :S cccc
nemoj bolan, gdje ces se odlivat... ne valja to tako :P
Ja sam vani studirao, vratio se - radio u SA i odlucio se ipak odliti =/
@idiote_neobrazovani kretenu - pojma ti nemas o studentskom zivotu - a sudeci po tvom komentaru tebi je vec palo s neba da diktiras drzavnu politiku poslodavaca - ili robovlasnika - a sudeci po tvome komentaru siggurna sam da ni osnovnu nisi zavrsio zaslugom svoje pameti ! DZUBRE NEOTESANO !
za@ idiota_neobrazovanog kretenu ko moze vratiti ,,sredstva\'\' studentima koji su studirali samofinansirajuci se na kruhu i vodi - BUDALO !!!!
e ako ovo mladi ne prepoznaju kao priliku, onda su toliko glupi da im posao ni ne treba! svaka cast na inicijativi. da imamo vise ovakvih skupina, kao drustvo bismo daleko dogurali...
super stvar, svaka cast ekipi koja radi na ovome... ovo je trend u svijetu i svugdje se rade JobFair-ovi... ovo vidim kao tracak svijetla u tmirnoj studentskoj svakodnevnici PODRZAVAM!!!
De okanite se takvih komentara bar ovaj put, i prepoznajte znacaj ovog projekta... Bar priznajte da se mladi ljudi trude uraditi nesto korisno, edukativno i pametno... Svaka cast!!!
koga briga za odlive mozgova,ghehe...bitno da se drzava pokrade
nidje veze moji komentari, al\' su u skladu sa svi ostalim (komentarima) na ovome prtalu. Pa rekoh samome sebi, pridruzi im se kad nemozes i neznas bolje. shifra: idiot ne obrazovani
Sajam poslova protiv odliva mozgova Ko hoce da se \"odlije\" nek\' prvo vrati novac ulozen u njegovo/njeno skolovanje. Kad isplati lovu nek\' ide ko dje god hoce. Na moj racun bi da gradite srecu van moje drzave. ne valja vam ovdje, a drzava i porezni obveznici platili skolovnje. Satro nema posla. Nema za one sto hoce 10000 maraka mjesecno platu i da kako usto nista ne rade sifra: Plati, pa se klati