Prijavite se na razgovor
34

Potrebni radnici za pouzdane poslodavce u Njemačkoj, plaće idu i do 2.800 eura

Ukoliko razmišljate o traženju sigurnog zaposlenja u Njemačkoj, imamo odlične vijesti za vas. Jobstep & JOBSOS, evropske agencije za pomoć pri zapošljavanju na njemačkom tržištu rada, otvorile su oglas za servisne tehničare i građevinske radnike u niskogradnji.

Iz agencija, prepoznatljivih po saradnji sa sigurnim i pouzdanim poslodavcima u Njemačkoj, pozivaju zainteresovane da se prijave putem linka, i to čim prije jer se razgovori za posao održavaju već početkom narednog mjeseca, tačnije u periodu od 10. do 13. jula u Tuzli, u MIOC Centru.

Za posao servisnog tehničara mogu se prijaviti kandidati elektro i slične struke, dok je očekivana plaća za ovo radno mjesto 2.450 eura bruto, te su predviđeni i bonusi sa maksimalnim iznosom do 2.000 eura.

Osobe elektro-struke se mogu također prijaviti i za posao građevinskog radnika u niskogradnji, gdje je očekivani iznos plaće 2.800 eura. Na ovom radnom mjestu mogu se očekivati i dodaci na platu, a dobrodošli su i profesionalni vozači, sa C i C1 kategorijama za upravljanje motornim vozilima i prethodnim iskustvom.

Vremena za prijavu je još malo, tako da JobStep poziva sve zainteresovane da se prijave na oglas čim prije.

Sretno i vidimo se u Tuzli!