Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nece da radi - svi cekaju 7 na LOTU...hahaha Evo Vam kako Zaraditi na Siguran i Legalan nacin Rad od Kuce - preko Interneta Osigurajte si dozivotne prihode Sigurna i Provjerena USA Company Info: www.internetbrzazarada.ws Info: www.internetbrzazarada.ws/buxptc Cim prije krenete prije ce te uzivati ..... Osigurajte si dozivotne prihode Sretno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne morate vise misliti kako se zaposliti, niti kako skrpati kraj s krajem Pogledajte na koji nacin Zaraditi i Osigurati si Dozivotne prihode Pogledajte - 100% Funkcionise, a nasa sugradjanka vec zaradjuje 4000$ od toga , da nije greska cetrihiljde dolara, pa vi vidite da li se isplati ili ne Pogledajte: www.internetbrzazarada.ws www.internetbrzazarada.ws/buxptc
Kakve dodatne obuke i usavršavanja? Znamo da se sada ,,fata\'\' u mutnom.Pojavile su se mnoge edukacijske kuće koje nizašta uzimaju preko državnih institucija ogromne pare.Za desetak časova (kao u trećem razredu osnovne škole) iz informatike naplaćuje se po 100 eura po kandidatu.Naravno ima i raznoraznih privatnih sumnjivo registrovanih firmi iz jezika, informatike itd.. a na koji naćin su dobili sertifikat i koliko važi njihova diploma veoma je upitno.Drugo prilikom zapošljavanja možete priložiti neznam koliko diploma i uvjerenja to nepije vode ako nemate štele.Isto nemorate imati nijedan čas nastave a diplomu možete kupiti od tih istih kuća.Nedavno sam se prijavio na jedan konkurs na Ilidži te priložio silne diplome kao i drugi prevareni kandidati. Momak koji je primljen (načelnikov zemljak) je već radio po ugovoru o djelu nekoliko mjeseci.Isto se dešava i na svim ostalim mjestima gdje konkurišete.Morate imati zemljaka, načelnika,seljaka.
šta će ljudima dodatne kvalifikacije kad za posao trebaš imati poznanstva ili pare a lako se onda usavršavati kad imaš dobar posao