Pogledajte ponudu
36

Novotel: Vaša najbolja opcija za mobilnu komunikaciju po akcijskim cijenama

Novotel
Novotel
Kao što sami znate, svijet mobilnih komunikacija se stalno mijenja, ali mi u Novotelu ostaju dosljedni njihovoj predanosti pružanju najbolje moguće vrijednosti za korisnike. S ponosom vam predstavljaju njihove najnovije akcijske cijene koje će vas ostaviti bez daha.

Zašto plaćati više za mobilnu komunikaciju kada možete imati najbolji omjer cijene i kvalitete?

U Novotelu vjeruju da svako zaslužuje pristup pouzdanim i brzim mobilnim uslugama po pristupačnoj cijeni. S njihovom akcijskom cijenom, sada to postaje stvarnost za sve korisnike Novotela.

Novotel tarife
Novotel tarife

Jedna od ključnih prednosti mreža PLUS i mreža PREMIUM tarifa je značajna ušteda koju pružaju, nudeći savršen omjer između povoljnih cijena i visokokvalitetnih usluga.

Svi korisnici Novotela mogu uživati u neograničenim minutama u mreži, velikom broju minuta prema drugim mrežama i mobilnih podataka koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za mobilnom komunikacijom.

Pridužite se Novotelu već danas

Nema razloga da plaćate više za mobilnu komunikaciju. Pridružite se Novotelu već danas i iskoristite naše akcijske ponude koje vam omogućuju vrhunsku uslugu po najpovoljnijoj cijeni.

Za više informacija o njihovoj akcijskoj ponudi i kako prenijeti broj u Novotel mrežu, posjetite njihovu web stranicu www.novotel.ba ili ih kontaktirajte na broj 067 10 10 101.

Ne dopustite da vas se zavara visokim cijenama, zadržite svoj broj prelaskom u Novotel mrežu i iskusite budućnost mobilne komunikacije već danas.

Slobodno pričaj!