"Slobodno pričaj"
37

Novotel ima najniže cijene na tržištu, evo zašto bi ova mobilna mreža trebala biti vaš izbor

Novotel
Novotel
U mobilnom svijetu se brzo mijenjaju stvari, ali jedno je sigurno - Novotel vam želi pružiti najbolje korisničko iskustvo po najpovoljnijoj cijeni. Zbog toga, danas žele komunicirati o najvažnijem pitanju u industriji mobilnih telekomunikacija - cijenama.

Svjedoci smo rasta cijena i izazova koji se poskupljenjima stavljaju pred nas. Nekretnine, hrana, struja - gotovo sve oko nas postaje skuplje. Kao odgovorna kompanija Novotel vas želi obavijestiti o tome kako se suočavaju s tim izazovima i prilagođavaju svoju ponudu na način koji je najprihvatljiviji za njihove korisnike.

Svjesni su da je mobilna komunikacija postala neizostavan dio naših svakodnevnih života. Bilo da se radi o razgovoru s porodicom i prijateljima, slanju važnih poslovnih mailova ili jednostavno svakodnevnom pretraživanju interneta, oni žele osigurati savršen odnos cijene i kvalitete. Upravo zato, razvili su tarifu MREŽA PLUS koja će vas oduševiti.

Novotel
Novotel

Tarifa MREŽA PLUS donosi nevjerovatnu vrijednost s benefitima koji će obogatiti vašu mobilnu komunikaciju.

Uz nevjerovatne vrijednosti tarifa s benefitima koji se nude, Novotel je svojim korisnicima omogućio i uslugu e-račun, te plaćanje računa preko aplikacije Moj novotel bez dodatnih troškova za korisnike.

Novotel
Novotel

Novotel se ponosi time što može ponuditi nevjerovatne prednosti za svoje korisnike. Kako bi bili transparentni, žele naglasiti da imaju najniže cijene na tržištu, uz najveće benefite. To nije samo marketinška floskula - to je stvarnost koju možete provjeriti sami.

Posjetite ih na web stranici: www.novotel.ba ili kontaktirajte na broj 067 10 10 101, te provjerite njihovu cjelokupnu ponudu.

S ponudom Novotela vaša mobilna komunikacija nikad nije bila povoljnija. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uštedite novac dok istovremeno uživate u vrijednim benefitima.

Vaš Novotel.