Investicije
0

ASA grupacija obezbijedila 20 vozila za SBF

Klix.ba
ASA grupacija je obezbijedila 20 vozila za predstojeći Sarajevo Business Forum (SBF), međunarodnu investicionu konferenciju koja okuplja veliki broj regionalnih državnika i globalnih investitora.

Gosti trećeg Sarajevo Business Foruma u naš glavni grad počinju dolaziti već danas, a kontigent od 20 vozila ASA grupacije je spreman.

Lista gostiju SBF 2012 je veoma impresivna, i istima će na raspolaganju biti luksuzna vozila iz Volkswagen koncerna. Među vozilima se nalaze Audijevi modeli A6, A4 i A3, te luksuzne limuzine iz Seata i Škode, Exeo i Superb.

Na listi se također nalazi i nezaobilazni Volkswagen Passat i Jetta, te Škoda Octavia i Yeti, vozilo koje je pruža podjednake mogućnosti i ugođaj vožnje kako na terenskoj stazi, tako i u gradskim uslovima vožnje.

Posebnu atrakciju ovogodišnjeg SBF čini i novi Volkswagenov model Passat Alltrack, svestrana, terenski sposobna i iznimno prostrana varijanta Passata.

Sarajevo Business Forum počinje u srijedu 16.05 i taje do petka,18.05.2012. godine. Dolazak na SBF je najavio veliki broj svjetskih lidera i stranih investitora koji svojim dolaskom pokazuju da su spremni razmotriti isplativost poslovanja u Bosni i Hercegovini, ali i regionu.

ASA grupacija podržava SBF od njegovog osnivanja, jer dijeli iste vrijednosti, a tu se prije svega izdvaja posvećenost i doprinos razvoju bh.ekonomije.