biznis
3

ID XTRA i BH Telecom nagrađuju!

ID Xtra, novi kanal iz Discovery Networks portfolija i BH Telecom nagrađuju gledateljice ubojito dobrim nagradama - novom kolekcijom ženskih torbi poznatih svjetskih marki i brandova.
ID Xtra visoko je kvalitetan kanal orijentisan ženskoj publici koji obiluje nenadmašnim i nevjerojatnim pričama i misterijima iz stvarnoga života, predstavljajući ih u savremenom formatu.

ID Xtra prikazuje zanimljive i neizvjesne programe kroz drame običnih ljudi i njihovih loših ponašanja. Pripovijedanje je ispunjeno emocijama, to je zabava koja vas mami na gledanje, jer istinite priče koje se prikazuju ne idu očekivanim smjerom.

Kroz april se gledatelji mogu veseliti fantastičnom rasporedu novih ID Xtra serijala. Smrtonosne afere prikazuju priče o strastvenim ljubavnim vezama i seksualnim iskorištavanjima koji se ne događaju samo na TV ekranima već i u stvarnom životu, za grešno zabavan serijal "Smrtni grijesi" odgovorni su oholost, škrtost, bludnost, zavist, neumjerenost u jelu i piću, srditost i lijenost, a "Smrtonosne žene" posvećene su ženskim ubicama.

Vrijedne nagrade čekaju vas na Facebook stranici BH Telecoma. Zabavna aplikacija vam omogućuje da osvojite dizajnerske torbe, da u igru uključite svoje prijatelje i zajedno povećate šanse za dobitak.

Gledajte ID Xtra, pridružite se igri na Facebook stranici BH Telecoma i popunite svoju modnu kolekciju!