Novost za sladokusce
0

Cup Corn slatki kukuruz konačno u Sarajevu

Sponzorirani članak
U Sarajevu je u subotu, 19. decembra, otvoreno prvo Cup Corn prodajno mjesto na 4. spratu BBI Centra. Ovakva vijest inače ne bi privukla puno pažnje, ali se u ovom slučaju radi o novom, zanimljivom konceptu za Bosnu i Hercegovinu gdje ljubitelji zdrave prirode mogu probati slatki kukuruz u čaši sa više različitih okusa.

Cup Corn je brzo privukao pažnju posjetilaca, neki su radoznalo posmatrali sa distance, dok su drugi, hrabriji, prišli i upitali ljubazne djevojke što se tu kuha. Djevojke su odgovorile porcijom slatkog kukuruza i na taj način otklonile sve dileme da se radi o poslastici u koju se vrlo lako zaljubiti.

Na kraju su svi uz čašu slatkog kukuruza pozdravili ideju kao zanimljiv dodatak kvalitetu ponude u Sarajevu. Slatki kukuruz je svakako nešto što se i ranije moglo kupiti tokom ljeta na Ferhadiji i drugim frekventnim ulicama u Sarajevu, tako da Cup Corn koncept na zanimljiv način staroj navici daje jedno potpuno novo lice.

Na Cup Corn prodajnim mjestima možete probati Classic Grill iIi Chili okus i sigurno se zaljubiti u jednu od ponuđenih opcija.