Uspostavljena saradnja
33

Bingo stigao na Glovo, brza dostava za više od 5.000 artikala na području Sarajeva

Bingo na Glovo platformi
Bingo na Glovo platformi
Vodeća platforma za dostavu raznih vrsta proizvoda i jela po zahtjevu kupaca Glovo s ponosom obavještava javnost da je uspostavila strateško partnerstvo s vodećim maloprodajnim lancem u BiH, kompanijom Bingo.

Korisnicima aplikacije Glovo iz Sarajeva od 6. maja je omogućeno da ostvaruju narudžbe proizvoda različitih kategorija po najpovoljnijim cijenama.

Svježa hrana, piće, higijenski proizvodi, kućanski aparati, skoro sve što vam na pamet može pasti od sada je udaljeno samo jedan klik, a na željenu adresu svaka narudžba stiže najdalje unutar sat vremena.

Više od 5.000 artikala široke namjene činit će Bingo jednim od najvećih ponuđača u BiH na višekategorijskoj aplikaciji Glovo, što će potrošačima omogućiti neuporedivo lakši pristup proizvodima, bez redova na kasama.

U početnom periodu obuhvaćeno je šest maloprodajnih centara Binga kako bi pokrivenost bila veća, a vrijeme dostave što brže. To su Supermarket Ilidža, Supermarket Stup, Hipermarket Lukavica, Hipermarket Otoka, Supermarket Alipašino polje te Supermarket Grbavica. Prema izjavama predstavnika obje kompanije, broj lokacija dostupnih na aplikaciji će se vremenom povećavati.

"Najveći domaći lanac marketa kontinuirano prati potrebe kupaca zbog čega je odlučio povećati svoju dostupnost i na Glovu. Saradnja s globalnim liderom, uvjereni smo, unapredit će našu uslugu i dovesti Bingo bliže domovima potrošača širom Sarajeva, a u budućnosti i drugih gradova BiH", saopćeno je iz Binga.

Generalni direktor kompanije Glovo za BiH Stefano Anselmi također je izrazio zadovoljstvo uspostavljenom saradnjom.

"Želimo ponuditi najbolju uslugu na tržištu i stalno tražimo načine da unaprijedimo korisničko iskustvo. Oduševljeni smo što smo Bingo uvrstili na našu listu važnih maloprodajnih partnera čime smo ostvarili još jedan korak naprijed u našoj misiji da korisnicima omogućimo lak pristup svemu u njihovom gradu", izjavio je Anselmi.