biznis
1

BBI poklonio deset ulaznica za derbi FK Sarajevo – FK Željezničar

Klix.ba
Bosna Bank International (BBI) i FK Sarajevo za svoje Facebook prijatelje obezbjedili su na poklon deset ulaznica za 109. gradski derbi FK Sarajevo – FK Željezničar.

Sretnike koji će u nedjelju 16. oktobra na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" pratiti utakmicu danas je u prostorijama BBI banke izvukao Advan Kadušić, prvotimac FK Sarajevo.

Nogometaš mlade U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine bio je sretne ruke za: Salvira Alića, Vanju Alića, Edinu Kulović- Pehadžić, Nedima Nuhanovića, Hasana Muftića, Nedima Cocalića, Nijaza Žigića, Sadetu Čolo, Ismeta Delića i Ismeta Beho.

Kadušić, koji danas proslavlja 19. rođendan, prije dolaska u FK Sarajevo, trenirao je u Krajini gdje i danas živi njegova porodica. Član je Akademije FK Sarajevo od njenog osnivanja, a za prvi tim FK Sarajevo je do sada odigrao 25 zvaničnih utakmica. Jedan je od najmlađih igrača U21 reprezentacije BiH.

Posjetu BBI Banci Kadušić je na dan svog 19. rođendana iskoristio za otvaranje tekućeg računa. Rukovodilac Odjela prodaje BBI banke Nezir Čahtarević mladom reprezentativcu ovom prilikom u ime BBI banke uručio je prigodan rođendanski poklon.

Ulaznice za derbi se mogu preuzeti u Odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo u ulici M.Tita 38b u petak, 14. oktobra od 13:00-16:30 i u subotu, 15. oktobra u periodu od 09:00-15:00 sati.