Prisustvovalo 350 zvanica
48

Authority Partners proslavlja značajnu godišnjicu: 25 godina izvrsnosti i inovacija

Authority Partners: 25 godina izvrsnosti i inovacija
Authority Partners: 25 godina izvrsnosti i inovacija
Authority Partners, globalna tehnološka kompanija i pionir razvoja IT industrije u Bosni i Hercegovini, u subotu je okupila konsultante i konsultantice, partnere, saradnike i prijatelje kako bi obilježila 25. godina od svog osnivanja.

Gala proslava u Sarajevu bila je svjedočanstvo o putu rasta kompanije, postignućima i zajedničkim naporima njenog globalnog tima.

Od svog osnivanja 1998. godine, Authority Partners je evoluirao od malog kolektiva u Irvine-u, Kaliforniji, do globalne konsultantske kompanije u tehnološkoj i softverskoj industriji. Uspostavom tehnoloških centara u Sarajevu 2005. godine i Istanbulu 2020. godine, Authority Partners je vremenom proširio svoje prisustvo na 30 zemalja svijeta, sa preko 500 vrhunskih stručnjaka i stručnjakinja.

Poslavi ove značajne godišnjice prisustvovalo je preko 350 zvanica iz 10 zemalja širom svijeta, a program večeri prikazao je nekoliko ključnih inicijativa koje su oblikovale put Authority Partners-a. Istaknuta je važnost svakog konsultanta i konsultantice, njihovog rasta i razvoja, zatim partnerskog odnosa sa klijentima, te programa Authority Partners ambasadora, AP Lab trening programa i posvećenosti kompanije društvenoj odgovornosti. I ove godine, Authority Partners konsultanti i konsultantice koji su dio kompanije preko deset godina primili su ček u iznosu od 10.000 KM u znak zahvalnosti za njihovu lojalnost i sveukupan doprinos razvoju kompanije.

Authority Partners: Dobitnici čeka lojalnosti
Authority Partners: Dobitnici čeka lojalnosti

"Deset godina u okviru Authority Partners kolektiva predstavlja ne samo radno iskustvo, već i putovanje kroz koje sam rastao, učio i razvijao se kao stručnjak i kao osoba. Tokom ovih godina, stekao sam neprocjenjive prijatelje, mentore i saradnike koji su mi pružili podršku i inspiraciju na svakom koraku. Sretan sam što će ovo putovanje još da traje i radujem se svim novim pobjedama koje dolaze", kazao je Edin Muharemagić, jedan od ovogodišnjih dobitnika Authority Partners čeka lojalnosti.

U završnom govoru, Maja i Erol Karabeg, osnivači Authority Partners-a, svojoj globalnoj Authority Partners porodici čestitali su godišnjicu i zahvalili se svima što su već dugi niz godina protagonist i protagonistkinje ove uspješne priče.

"Danas, dok slavimo naš 25. rođendan, ispunjeni smo ogromnim ponosom i zahvalnošću. Ovaj trenutak simbolizira ne samo našu predanost pružanju izvanrednih softverskih rješenja, već je i dokaz o izvanrednim pojedincima i pojedinkama koji su doprinijeli našem uspjehu. Godinama, zajedno pretvaramo izazove u prilike, njegujemo trajna partnerstva i pionirski otvoramo nove puteve napretka", naglasila je Maja Karabeg, suosnivačica kompanije.

Maja i Erol Karabeg, osnivači Authority Partners-a
Maja i Erol Karabeg, osnivači Authority Partners-a

U ostatku večeri prisutni su uživali u zvukovima sevdaha popularnog bosanskohercegovačkog benda Divanhana i unikatan duo DJ-a i saksofoniste, koji su publiku oduševili svojim performansom.

Za više informacija o kompaniji ili uslugama posjetite web stranicu Authority Partners.