biznis
17

Agencija Al Taawun otvorila poslovnicu na Ilidži

(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Na ilidži su u subotu navečer, u stambeno-poslovoj zgradi Miprogradnja, svečano otvorene prostorije kompanije "Al Taawun" d.o.o.

Al Taawun d.o.o. Sarajevo kompanija koja je osnovana u septembru prošle godine od strane investitora iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gospodina Ahmad Hassan Ali i Ahmad Abdulrahman AlHabbai. Kompanija je osnovana sa ciljem investiranja u nekretnine, turizam i pružanje svih neophodnih usluga za strane investitore koji odluče investirati u Bosnu i Hercegovinu.

Nakon samog osnivanja, kompanija Al Taawun d.o.o. Sarajevo fokusirala se na istraživanje tržišta i potencijala naše države. Trenutno firma je u procesu pripreme dokumentacije i izrade projekata za investicije u Reljevu i Blažuju.

Cilj kompanije Al Taawun d.o.o je da maksimalno iskoristi potencijale naše države koji čine našu zemlju atraktivnom za strane investitore. Ova kompanija će uz pomoć stručnih saradnika iz Bosne i Hercegovine, pokušati doprinijeti razvoju ekonomije naše države i prikazati ovu zemlju na Bliskom Istoku kao ogromni potencijal za investicije. Poseban fokus će biti prezentacije i investiranje u manje korištene potencijale i samim tim omogućiti samoj kompaniji prednost na domaćem tržištu.