auto
0

VW koncern otvara akademiju za obrazovanje u Indiji

FENA
Volkswagen i dalje povećava svoj angažman u Indiji te je ovaj koncern u gradu Pune otvorio svoju akademiju za obrazovanje.

U toj akademiji će se kvalificirati pripravnici, zaposlenici i trgovci svih marki i proizvodnih jedinica koncerna zastupljenih u Indiji.

'Volkswagen India Academy' nudi na 1.500 kvadratnih metara prostora za seminare i mogućnosti za praktično školovanje s najmodernijom tehnikom vozila i proizvodnje.

Pored usavršavanja zaposlenika, pružatelja usluga u servisnoj službi i trenutnih 120 poslovnica trgovaca koncerna, akademija predstavlja osnovu za Volkswagenovu stručnu izobrazbu u Indiji.

Za stručnu izobrazbu koncern je proteklih godina razvio transnacionalne standarde, koji se orijentiraju prema međunarodno priznatim dobrim rezultatima dualnog sitema obrazovanja u Njemačkoj.

Akademija se nalazi u tvornici Pune, koja je otvorena u martu 2009. godine i koja proizvodi vozila koncerna za indijsko tržište. To je jedna od najmodernijih tvornica Volkswagena i trenutno zapošljava 2.200 radnika.