Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljuboorni bosanci nijje bito ni da je najgori na svetu, bitno je da ce 300 000 komada automoblila i preko 1000 autobusa i kamiona da izlazi iz zemlje u izvoz a vi cete to kupovati hteli lil ne jer nemate para za bolje govno kako ga nazivate, a ne racunam proizvodjace komponenti iz srbije sto ce da prave za fiat srbija :) pozdrav iz srbije :*
cestitke komsijama na uspjesnom poslovanju. pitam se hoce li zastava krenuti putem kojim je skoda krenula nakon preuzimanja od strane vw-a.
@ Axis Ferari je fiatov.....
Hahahh, pa ljudi, pogledajete samo kakav je Fiat, pa tek onda kakva je Zastava! Limarila čista NULA, a motori i elektronika ko ĐUBRELUK, ako ga samo dirnes nikoga spasiti ne može, smrdi i nema dalje .... Fiat = Zastava - auta za beskućnike¨!
Ne znate ni da prenosite vesti jbte, sramota !!!