Servisna akcija
0

Uz Ford servis nikad niste na klupi

Klix.ba
Mjesec maj ili Mjesec otvorenih vrata u F-Autocentru će obilježiti servisna akcija simpatičnog naziva „Uz Ford servis nikad niste na klupi“.
Akcija će trajati od 01.05. do 01.06., a kupci će u ovom periodu moći iskoristiti cijeli niz pogodnosti i popusta: besplatan kontrolni pregled 37 kontrolnih tački Ford vozila, 50% popusta na sve usluge, 30% popusta na filter klima uređaja, te 20% popusta na originalne rezervne dijelove. Obezbijeđeni su i posebni popusti za lojalne klijente te za vlasnike vozila starijih od 4 godine.

Ovakva akcija sastavni je dio kampanje kojim se povezuju Ford i aktuelna UEFA Liga šampiona, čiji je ova legendarna automobilska kompanija ponosni sponzor već 20 godina. Fokus spomenute kampanje su akcijske cijene modela Ford Focus i Ford Fiesta te specifičan način finansiranja koji kupcima omogućava u potpunosti prihvatljive mjesečne rate za nabavku novih vozila.

Pored trenutnih akcija, svi F-AC servisni centri u BiH nastavljaju sa uslugama besplatnog pregleda svih uvezenih vozila i to za brandove Ford, Volvo i Mazda. Na ovaj način svi vlasnici novih i polovnih vozila, neovisno o mjestu kupovine, mogu se uvjeriti u ispravnost automobila uz certificiranu dijagnostičku opremu i to bez izlaganja dodatnim troškovima.

Ponuđene akcije vozačima su na raspolaganju u prodajno-servisnim centrima u Sarajevu, Banja Luci i Mostaru te kod ovlaštenih Ford dilera u Tuzli, Gradačcu, Bijeljini i Tešnju.