Nova "igračka" u garaži
23

Ovako izgleda Dodge Charger SRT Shaqa O'Neala

D. B.
Nekadašnja NBA zvijezda Shaquille O'Neal je ljubitelj automobila visokih performansi, a nedavno je preuzeo svoj modificirani Dodge Charger SRT Hellcat Redeye Widebody. jedan od najsnažnijih sedana dostupnih u prodaji.

Shaqov Charger SRT Hellcat je modificirala kompanija Forbes Performance, a to je ukupno treći Charger koji je ovaj tuner pripremio za nekadašnjeg košarkaša. Automobil izgleda agresivno i moćno te nudi impresivne performanse.

Promjene počinju naprijed gdje se nalazi nova hauba s većim ispupčenjem i usisnikom zraka. Na rešetki hladnjaka SRT oznaka osvijetljena crvenim svjetlom, a s njom s eslažu i nova LED dnevna svjetla koja su također crvena. Automobil je dobio i zeleni element u prednjim svjetlima.

Charger krasi set aftermarket felgi dimenzija 21x11 naprijed i 21x11,5 nazad, koje su lakirane u crnu boju. Tuner je ugradio nove pragove, LED svjetla ispod automobila, crvena kočiona kliješta i istaknutiji stražnji lip spojler. Nazad je i novi stražnji difuzor s karbonskim krilcima s obje strane, dok stražnja registarska oznaka sadrži Shaqovo lice.

Da li je bilo modifikacija u unutrašnjosti, zasad nije poznato.