Tuning
168

"Getaway in Zenica": Automobili, atraktivne djevojke i mnoštvo zabave

Klix.ba
(Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba)
Na sportskim terenima na Kamberovića polju u Zenici danas je održan 4. tuning show "Getaway in Zenica" koji je okupio ljubitelje automobila iz Bosne i Hercegovine, te drugih zemalja svijeta.

Tradicija okupljanja ljubitelja automobila u organizaciji Auto kluba "Ze-tuning" ove godine dosegla je svoj vrhunac okupivši blizu 150 automobila koji su se takmičili u izgledu i jačini ozvučenja, sa podkategorijama styling, dB drag, multimedia, izgled unutrašnjosti, prezentacija i brojne druge.

"Danas smo imali veliki broj takmičara iz Bosne i Hercegovine i regije, a posebno nas raduje prisustvo takmičara iz Austrije i Švicarske koji su svojim prisustvom uveličali naš događaj. Potrudili smo se da se svi osjećaju kao kod svoje kuće, zadovoljni smo kako je sve proteklo i drago nam je da je interesovanje za ovakve događaje iz godine u godinu sve veće. Naredne godine očekujemo još više takmičara, a sigurno je da dobra atmosfera i zabava neće izostati", kazao je Adi Krgo, jedan od organizatora današnjeg događaja.

Sve prisutne zabavljale su i atraktivne djevojke koje su cjelodnevni program uljepšale pranjem automobila, a u fotogaleriji pogledajte neke od automobila koji su plijenili pažnju posjetilaca.